Bokpaket till julen från Mallorca!

Kriser i livet gör att man måste försöka finna en ny väg att gå vidare på. Det gjorde Anne Liljeroth när hon efter en tid som sjukskriven för utbrändhet letade efter nya sätt att leva. Hon gick olika kurser och fastnade för skrivandet.

Debutboken ”Bara människor” kom i september 2013 och handlade om behovet av upprättelse och om konsten att glömma. Den fristående fortsättningen ”Vanliga människor glömmer och går vidare” utgavs i mitten av november och cirkulerar kring vad som händer sen – när gjort är gjort. Är hämnaren nöjd, lättad och vilka spår har hämnden lämnat.

0029-VANLIGA-OMSLAG-HOI

Författaren har skänkt oss två bokpaket bestående av debutboken och denna nya bok att lottas ut till Mallorca Nyheters läsare.

Anne Liljeroths relation till Mallorca är lång. Hennes svärföräldrar har bott här i 25 år. Anne och hennes man äger en lägenhet på ön som har använts mycket sedan sjukskrivningen för drygt 10 år sedan. När den senaste boken skulle skrivas var Mallorca en stor del av inspirationskällan och skrivarbasen. Här finner Anne lugnet att ”vara i sina berättelser”.

Vill du inte vänta tills böckerna är utlottade, så finns Anne Liljeroths nya bok att köpa hos bokhandlarna på nätet.

För att vara med i utlottningen av våra två bokpaket behöver du bara tala om Varför du läser Mallorca Nyheter!

Skicka dina bidrag till oss på eva@mallorcanyheter.com senast den 30 november så får du kanske ett paket på posten lagom till jul.

foto: Elisabeth Ohlsson Wallin

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS