Drottningen och kungen tillsammans!

Mallorca Nyheter fortsätter sitt självpåtagna uppdrag som ”spansk hovtidning”. I dag kan vi rapportera att drottningen Doña Sofía igår reste tillsammans med kungen, tillika maken Don Juan Carlos till Portugal och Lissabon. För ett par år sedan hade det inte varit något märkvärdigt med det, men idag är en sådan nyhet het i högsta grad! Kungaparet, som för övrigt inte varit mycket av ett par på ganska många år (hoppsan!), har nämligen inte rest tillsammans sedan slutet av år 2011. Då var resmålet Argentina.
Elaka tungor viskar nu att den aktuella resan sker på initiativ av det spanska hovets PR-avdelning. Här är man nämligen efter yngsta dotterns, prinsessan Cristinas, domstolsförhör och hennes makes bedrägerimisstankar fullt upptagna med att göra allt för att förbättra den spanska monarkins minst sagt skamfilade rykte. Kronprinsen Felipe var igår i Valencia där han invigde en design- och inredningsmässa. Mamma hans hann för övrigt i går också med ett besök på Universitetssjukhuset La Paz i Madrid innan avresan till Lissabon.
Någon har sagt att världens svåraste PR-jobb måste vara på Ryanair… men frågan är om jobbet för de spanska kungligheterna just nu inte är etter värre?

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS