Flyttar med kunden

fotograf: Angelica Söderberg

– Vi flyttar med våra kunder säger Ulrika och Lotta på Zandvoort Inredningar. Så sedan några år jobbar vi med uppdrag på Mallorca.

Ulrika Tamm och Charlotte Rossander har arbetat tillsammans i nästan 20 år. Både med att inreda hem och sälja möbler från sin möbelaffär i Nacka utanför Stockholm.

Under åren har kunderna hunnit bli flera tusen. Många kommer tillbaka för att de vill ha hjälp igen till den nyinköpta kojan eller hyrda slottet på Mallorca.

Både Ulrika och Lotta är förälskade i Mallorca sedan barndomen och reser hit flera gånger om året. Självklart hjälper de gärna sina kunder med inredning här också.

– Många kommer förväntansfulla med en ritning i handen till oss och vi diskuterar tillsammans hur man ska lösa möbleringen praktiskt och färgmässigt, berättar Ulrika.

– Kunden har kanske köpt ett boende där det finns möbler som ska användas men det behövs också en del nytt. Då passar de vanligtvis på att köpa hos oss, eftersom vi har ett brett sortiment med mer än 100 leverantörer och en utställningsyta på 1 300 kvm” säger Lotta.

Det mesta brukar få plats i transporten som går från Sverige till den nya bostaden. Och det blir billigare än att köpa på Mallorca fortsätter Ulrika.

Ulrika och Lotta har precis blivit klara med en ny stor hemsida för e-handel.

– Det är nödvändigt berättar de vidare, vi har satsat ordentligt med cirka 6 000 varor i sortimentet. Dessutom kan kunderna komma hit och prova möblerna innan de beställer.

 

Zandvoort Inredningar är en av våra annonsörer. För de företag som annonserar en längre tid erbjuder vi oss att skriva en artikel. 

2 Responses to “Flyttar med kunden”

  • Elizabeth Ekman

   Hej
   Under vår menyrad finns några annonser som växlar. En av dessa är Zandvoort. Uppdatera sidan om du inte ser den. Klicka på den hamnar du på hemsidan. Trevlig helg/Elizabeth

   Svara

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS