Hunden får åka buss

Sedan 2013 har hundar varit tillåtna på vissa bussar i Palma, nu blir det tillåtet på fler.

Du kan ta med hunden på buss nummer 1, 3, 21 och 15 förutom 2, 20 och 30 som var tillåtna sedan tidigare. Hunden ska antingen vara i en väska eller kopplad. Avgiften för hunden är 0,30 euro. Undantaget är resan till och från flygplatsen, då kostar det 1 euro. Bussföretaget EMT berättar, att innan man ökar antalet tillåtna bussar, har företaget i år sålt drygt 700 hundbiljetter och inte haft några klagomål.

One Response to “Hunden får åka buss”

  1. Susanne Norell

    Jag blev nekad på buss från Juan Carlos Bosch bar till Placa puente när jag hade min 3 kg:s hund i hundväska och betalt 2 biljetter för min man och mig. Som jag ej fick tillbaka. Det var väl fel? Susanne Norell Palma

    Svara

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS