Människors vardag värsta fienden för hälsan!

De flesta tar sina vanor från barndomens vardag med sig även när de lämnar barndomshemmet. Rädslan är stor för att våga ändra något i vardagen. Allt blir sig likt. Som man är van vid. Vanans makt är stark!
Ändring leder oftast till förändring, och en förändring är alltid positiv.
Petra Wigermo var med om en trafikolycka i 30-årsåldern. Då ändrades Petras liv. Hon blev sjukpensionär därefter. Yoga blev ett sätt att överleva alla smärtor.
Att värna om sin hälsa handlar om tankar. Hälsa är energier, näring, tankar, närvaro och balans. Ett holistiskt perspektiv är grunden för Petras hållning till hälsa.
Under sin resa i livet har Petra utbildat sig till systemvetare, yogalärare och holistisk rådgivare. De två senare i New York vid olika tillfällen.
Ett SOS-alarm finns inom varje människa. Det gäller att lyssna till kroppens signaler på ändringar. En sjukdom kan aldrig uppstå eller överleva i en basisk kropp.
Att vara redo är en viktig faktor för att kunna lyssna både inåt och utåt. Att se det man aldrig sett, insett är svårt . Ibland ändrar sig livet på en tusendels sekund, och många gånger är det först då vi börjar lyssna och försöker se oss omkring efter något nytt för att förbättra och förändra. Att väcka en medvetenhet, som varje individ bär inom sig är viktigt.

PetraButik (400x329)

”Ziva är min första butik och mötesplats för hälsa, och raw food är ett sätt för mig att introducera nya vanor för människor”, säger Petra. Det är hennes livsdröm att så många som möjligt världen över ska få möjlighet att ha en hälsosam vardag.

Vad är nästa steg i ditt liv?
”Att öppna Ziva 2 i Spanien och Ziva 3 i Sverige.”
The sky is the limit!

foto: Marie Skantz

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS