Nattklubben Titos till salu

foto: Ultima Hora

Nattklubben Titos ligger strategiskt mitt på Paseo Marítimo i Palma, granne med flera hotell. Du känner igen nattklubben på det spektakulära huset med glashiss. Titos har legat här sedan 1920-talet, då med entré uppifrån Plaça Gomila.

Idag finns flera eleganta salonger för dans, med olika musikstilar, på en yta av drygt 600 kvadratmeter.  Dessutom VIP-lounger för sällskap, totalt finns kapacitet att ta emot tusen gäster. Titos är Palmas mest internationella nattklubb.

Nuvarande ägare Bartolomeo ”Tolo” Cursach har ägt stället i drygt 30 år. Cursach äger flera stora nattklubbar och restauranger på Mallorca, bland annat Asaditos i Platja de Palma.

För tre år sedan arresterades han misstänkt för polismutor, droghandel, penningtvätt, bedrägeri och förfalskning. Drygt 66 miljoner euro beräknades har undanhållits från skatt.

Nu pågår en rättegång och flera av hans restauranger och fastigheter är till salu, bland annat nattklubben Titos för 16,5 miljoner euro.

Titos var senast öppet på nyårsafton 2019. Vanligtvis öppnar man för säsongen i slutet på mars men så blev det inte detta coronaår. Nattklubben har inte varit öppen över huvud taget i år beroende på de restriktioner för nattlivet som har gällt.

Mer om Titos kommer under rubriken Mallorca förr.