Nya affärer i Palma

Palma är populärt för besök under en weekendresa på våren. Ett av nöjena är att promenera runt i stan och upptäcka bredden i utbud av spanska och internationella butiker.

Hittills under 2018 har flera nya öppnat i centrala Palma.

På Paseo del Born har en ny Zara Home flyttat in en stor och ljus nyrenoverad lokal. Naturligtvis snyggt inredd och påkostad bland annat med flera citronträd. Vem kan tro att detta är en affär med låga priser!

I ett av de absolut bästa lägena, i hörnet vid Plaça Juan Carlos I och Avenida Jaime III har en annan förändring skett. Här låg tidigare det spanska designföretaget Loewe i många år. Nu har klädföretaget Sandro öppnat istället, känt för sina klassiska linjer och starka färger.

Lite högre upp på samma sida på gatan har Claude Pierlot slagit upp dörrarna till sin första butik på Mallorca. Både Sandro och Claude Pierlot startade 1984 i Frankrike och ingår idag i SMCP-gruppen.

Braccialini med fantasifulla och färgstarka handväskor har dykt upp på Calle Jovellanos. Detta är första försäljningsstället på Mallorca för det italienska märket. Braccialini har gjort handväskor i 50 år som säljs till 60 länder.

När sminkaffären NyX öppnade i mars på Calle San Miguel var det lång kö utanför. De 250 första kunderna hade blivit lovade en present. Det amerikanska företaget är känt för sitt professionella smink med stor bredd bland produkterna.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS