På gång – Mallorca Live

Vad har Placebo, Lori Meyers, The Martinez Brothers, Nicola Cruz, Club Del Rio och Chambao gemensamt?

Tillsammans med flera andra välkända spanska och internationella artister kommer de att delta under andra upplagan av Mallorca Live Festival 12-13 maj på Antiguo Aquapark Calvià.

Detta år har festivalen vuxit något på bredden och flyttar därför från mässområdet Son Fusteret till nya marker i Calvià. På tre scener i fantastisk omgivning, med strand och bergsmiljö runt knuten, kommer festivalens besökare få lyssna till brittisk och sydamerikans indierock, spansk punk, hiphop, cumba, reggae, klubbmusik, elektronisk flamenco och mycket mer.

Med andra ord utlovas massor med sköna rytmer att svänga på höfterna till under de två dagar då festivalen pågår.

Innanför festivalområdet kommer det även finnas street food, konstutställning, designmarknad och chill out-område där man kan vila fötterna mellan varven.

Biljetterna kostar från 30 € och kan köpas på www.mallorcalivefestival.com.

text: Carolina Bernzt

Carolina är en författande skribent som befinner sig på Mallorca för att fylla på D-vitaminreservoarerna och skriva klart sin andra roman ”Solrosor och Förgätmigej”.

2 Responses to “På gång – Mallorca Live”

 1. Ewa Nilsson

  Läser med glädje alla inlägg, skulle önska en enkel karta så man ser var allt ligger som ni skriver om. Hittar tyvärr inte över allt på Mallis.

  Svara
  • Elizabeth Ekman

   Hej, Roligt att du gillar våra nyheter. En karta vore bra, det håller jag med om. Men den kan inte vara enkel för vi skriver och har foton från så många små platser så den skulle bli omöjlig att läsa. Jag brukar skriva ortnamnet på google och då kommer en karta upp som jag klickar på. Och sedan förstorar eller förminskar jag tills jag förstår var orten ligger. Ha en fortsatt trevlig dag/Elizabeth

   Svara

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS