På gång – Symphonic of ABBA

En musikalisk kavalkad med ABBAs musik kommer till Palma. Föreställningen har turnerat i Spanien och Portugal, nu är det Mallorcas tur.

Arvet från ABBA har gått genom många generationer. Här presenterar en symfoniorkester, ett rockband och mer är 50 artister en show med det bästa av ABBAs musik.

Fyra olika sångare har solonummer, tre svenska och en amerikanska.

Thomas Vikström  är mest känd för sina samarbeten med olika hårdrockband, bland annat Therion. Han har medverkat i ett flertal teateruppsättningar och musikaler, bland annat ”Rock of Ages” på Chinateatern.

Jakob Stadell har även han varit med i Rock of Ages. Dessutom har han medverkat i musikalerna ”Rent” på Göta Lejon och ”Hur man lyckas…..” som spelades 210 gånger på Intiman.

Alicia Nilsson är freelance sångare från Köping som bor på Mallorca. Hon har nu senast turnerat med Abba-showen i ett par månader. Här kan du se och höra Alicia med vänner sjunga på Hotel Saratoga.

Michele McCain började sin karriär med att uppträda tillsammans med James Brown inför 60 000 på Shia Stadium i New York. Efter det har det blivit Broadway och många turnéer runt om i världen liksom filmer och musikaler.

Föreställningen Symphonic of ABBA spelas 25 april kl 21 på Auditorium i Palma. Biljetter kan köpas här.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS