Palma Suites och flyttfåglarna

En presentation av annonsören Palma Suites

Palma de Mallorca är en levande stad året runt. Det behagliga vädret är naturligtvis en mycket viktig faktor.

Den gotiska katedralen från slutet av 1200-talet dominerar staden. Runt katedralen bodde de rikaste, varför husen är stora och påkostade. Många har blivit fint renoverade under de senaste åren. Hit hör det fyrstjärniga lägenhetshotellet Palma Suites, som finns inrymt i ett fd palats. Här väntar man nu på flyttfåglarna – gäster som stannar lite längre för att få njuta av Mallorca.

Under perioden november – mars är det många som vill byta miljö eller ”provbo” innan man köper eget. Ett boende i en av Palma Suites lägenheter är naturligtvis lockande med tillgång till service, trygghet och bekvämlighet. Liksom möjligheten att lära känna nya människor som denna mötesplats ger.

Arkitekten har utnyttjat höjden i de gamla rummen för att bygga 35 mindre lägenheter med smarta lösningar för ett modernt liv. I varje lägenhet finns förståss ett litet kök som är fullt utrustat, både brödrost och diskmaskin ingår. Tänk dig att gå till den lokala saluhallen några hundra meter bort och köpa fina råvaror och sedan lätt fixa till det ”hemma”.

PalmaSuites

Mallorca har mycket att erbjuda under hösten/vintern. ”Flyttfåglarna” kan vandra i bergen, strosa runt i Palma, cykla utmed havet på cykelbanor i flera mil eller varför inte ta tåget till en liten by eller en cava på takterrassen.

Länken till hotellet

image (7)

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS