Restaurangtips – A ma Maison

För att en restaurangrecension ska vara trovärdig krävs flera saker, bland annat att den är aktuell. Hur ska du kunna lita på en recension som är två år gammal eller mer? Därför dags att göra något åt A ma Maison. Vi skrev om den lilla tunisiska restaurangen i Mallorca Nyheter i oktober 2013. Nu har den artikeln blivit två år och lite mer!

Saloua foto: A Vambheim

foto: A Vambheim

Saloua driver restaurangen, A ma Maison, med en härlig energi och stor kreativitet, tillsammans med sin följeslagare Laura. Saloua väljer vad som är bäst för dagen, när hon går till marknaden och lagar sedan maten från grunden.

Eftersom vissa rätter är väldigt omtyckta får de vara kvar på menyn en tid. Hon byter lunchmeny varannan vecka och á la carte menyn ofta. På lunchen har du fem förrätter och fem huvudrätter att välja mellan samt tre efterrätter. Det finns alltid fisk och en vegetarisk rätt. Orkar du två rätter inkl vatten och vin kostar det 11€ och har du plats för tre rätter, får du betala 14€.

Rätterna är inspirerade från det tunisiska, franska och spanska köket. Saloua är född i Tunisien , uppvuxen i Frankrike och har jobbat många år på Mallorca.

A ma Maison är en mycket personlig restaurang, Saloua både hälsar välkommen och lagar maten medan Laura håller ordning i köket och fixar efterrätten.

Restaurangens soppor rekommenderas, de är kreativa och spännande. Dessutom är Saloua duktig på fisk, hon lyckas alltid få den perfekt, oavsett hur många gäster hon har.

Saloua vill att du ska komma som en gäst och gå som en vän!

A ma Maison finns på C/ Soler 18A i Palma (en tvärgata till C/Fabrica)

öppettider är tis – lör 13 – 15.30 samt 19.30 – 23.30

Boka bord här för restaurangen är liten och populär.

Saloua kör vidare med massor av energi. Hon förnyar sina rätter hela tiden och provar nya kombinationer av smaker. (Nov 16)

Våra restaurangtips gäller bara restauranger vi har provat vid flera tillfällen. Vi besöker restaurangen utan att informera i förväg och betalar alltid för oss.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS