Restaurangtips – Osteria da Sandro

Så fort vi kliver in på restaurangen, markerar personalen att detta är en riktig italiensk restaurang. På vårt buenos días blir svaret buongiorno. Sedan fortsätter det italienska att understrykas med inredningen som består av flätade stolsitsar, rutiga dukar och svartvita foton från en gången tid i italiensk film. Menyn är uppdelad primo piatto, secondo osv med förrätter, pasta, pizza och varmrätter.

Vi har provat både pasta och pizza som är utmärkta. Pastan är perfekt ”al dente” och pizzan har en tunn botten, med fräscha pålägg och inte dränkt i ost. Serveringen ute på gågatan på sommaren är härlig under markisen. Prisnivån är i den övre kanten men helt berättigad, med tanke på kvalité och läge i det lite dyrare Puerto de Andratx. Pizzor och pasta kostar kring 15€.

Osteria da Sandro ligger på Calle Isaac Peral 47, en parallellgata till strandpromenaden,  i Puerto de Andratx.  Tel: 971 67 10 38, stängt tisdagar.

Är under uppdatering, vi återkommer. (nov 16)

Våra restaurangtips gäller bara restauranger vi har provat vid flera tillfällen. Vi besöker restaurangen utan att informera i förväg och betalar alltid för oss.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS