Restaurangtips – Toque

En belgisk familj som bor på Mallorca sedan många år driver restaurang Toque. Pappa Christian serverar och umgås med gästerna och sonen Claude är kock. Köket kan beskrivas som ett medelhavskök med belgisk touch. Under säsong importerar man musslor från hemlandet och serverar på klassiskt vis med frites, och på nya kreativa sätt med kokosmjölk.

På á la carte menyn finns både nya kreativa rätter, som tomatgazpacho med basilikaglass och klassiska, som biff American (råbiff) med små fina pommes frites.  Råbiffen är deras bästsäljare på kvällen. Prisnivån på varmrätterna är 15-20€, flera finns i halvportioner.

005

Restaurang Toque har ett mycket stort urval av belgiskt öl och en vinlista som imponerar med ovanligt många franska viner tillsammans med de spanska.

Till lunch serveras en menú del dia för 13,50€ inkl dryck och IVA. Menyn byts varje vecka och du har tre olika alternativ att välja mellan.

Restaurante Toque ligger på C/ Fredrico Garcia Lorca 6, som är där Av. Joan Miro börjar i Palma. Öppettider är tisdag – lördag 13-16 och 19-23.

Boka bord på 971 287 068, då restaurangen är mycket populär.

Ett otroligt bra ställe, spännande mat, menyn förändras successivt.  Bra och trevlig service. (Nov 16)

Våra restaurangtips gäller bara restauranger vi har provat vid flera tillfällen. Vi besöker restaurangen utan att informera i förväg och betalar alltid för oss.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS