Touch of Sweden har öppnat i Santa Catalina

”Svenska kockar är världens bästa, och svensk mat är mycket mer än köttbullar! Det här vill jag undan för undan ska återspegla sig på det här stället.”
Så säger Fredrik Skog, ägare av det senaste ”svenskstället” i Palma de Mallorca, Touch of Sweden.
”Egentligen är det fel att prata om ett ”svenskt” ställe”, tillägger Fredrik snabbt. ”Vi ska använda de många fina råvaror som finns här på ön, och sedan förfina det hela med svensk kockkänsla. Slutresultatet blir förhoppningsvis något internationellt med en ”swedish touch”!”
Touch of Sweden, som alltså är helt nyöppnat, ligger i stadsdelen Santa Catalina, närmare bestämt på Carrer d’Annibal. Har öppet 10-19, måndag-lördag. Allt, som serveras på stället finns också som take-away, bland annat Gravad lax med dillstuvad potatis, Boeuf Bourgignon, Ugnsbakad kyckling med rosmarinsås och rostad potatis, Laxpudding samt Köttbullar med Tore Wretmans gräddsås.
”Egentligen är hela stället just nu som ett nyfött barn. Vi kommer sakta men säkert att växa till oss för att bli ett ställe som de flesta kommer att gilla!”, konstaterar Fredrik med glimten i ögat.
Fredrik Skog till vänster på bilden tillsammans med delar av sitt team på Touch of Sweden.
foto: Morgan Skantz

Restaurangen har upphört sedan en tid.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS