Trivago öppnar innovationscentrum i Palma

Bild från Trivagos kontor i Palma. Bild: Trivago

Den tyska hotellbokningsportalen Trivago har öppnat sitt första internationella kontor i Parc Bit. Den nya arbetsplatsen har fått namnet ”Trivago Palma Innovation Center”, eftersom man här kommer att ta hand om tekniska utvecklingsprojekt för att förbättra användarmöjligheten av bokningsportalen men även för att utvecka företagets tjänster.

Trivagos VD, Peter Vinnemeier, betonar vikten av att befinna sig på en central plats och har i ett uttalande sagt att man valt Mallorca eftersom ”ön är ett viktigt centrum för europeisk turism, en av de viktigaste marknaderna och destinationer för lokala och internationella turismen och för att det finns goda flygförbindelser som låter våra medarbetare att hålla konstant kommunikation med Trivagos huvudkontor i Düsseldorf ”. Balearerna och Palma, är den främsta destinationen för tyska turister i Spanien. Dessutom ligger många av de hotellkedjor som Trivago jobbar med på just Mallorca.

¿Tienes talento? Trivago te está buscando

Har du talang? Trivago söker dig! Med detta budskap rekryterar Trivago nu nya IT-medarbetare med en omtalad tv-annons. Företaget behöver ca 15 nya medarbetare. För att se annonsen och ansöka, klicka här.

Lämna ett svar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS