Vinn – Isolerad i Paradiset

Isolerad i Paradiset, Mallorca

En av Mallorca Nyheters grundare, Eva Karlsson, har skrivit en självbiografisk bok om att ta sig ut ur en misshandelsrelation.

Handlingen utspelar sig i Málaga, på Mallorca och i Sverige.

Vi på Mallorca Nyheter har fått två signerade exemplar av boken för att ge två läsare en tidig julklapp inför lanseringen den 5 december.

Eva började skriva på sin bok Isolerad i Paradiset redan år 2010 när hon bodde på Mallorca och gick igenom händelserna som utspelar sig i boken.

Skrivandet blev en slags terapi med dagboksanteckningar, personliga meddelanden och e-post som till slut resulterade i en bok. I den försöker hon besvara frågan som hon ofta själv har ställt sig: Hur kan en ”normal” person steg för steg lockas in i en misshandelsrelation och låta sig isoleras från sina vänner och sin familj?

” – Snälla Ashmed. Varför är du så arg? Jag vill bara prata.

– Och jag vill sova.

– Men snälla, jag kan inte sova. Varför är du så arg? Har du haft en dålig dag?

– Nej.

– Men vi är väl två vuxna människor. Varför kan vi inte prata om det som har hänt?

– Tyst! Jag vill sova!

– Snälla Ashmed.

Inget svar …

Innan jag hann reagera kände jag hur Ashmed tog tag i min långa blonda kalufs och släpade mig ut ur sovrummet. Bort till hallen, några meter därifrån. Han vände sig sedan om för att återvända till sovrummet och stängde dörren efter sig.”

Om du vill vinna en av Mallorca Nyheters signerade exemplar behöver du bara skicka ett mejl till info@mallorcanyheter.com. Ange ”isolerad” i ämnes raden, namn och adress dit du vill att vi skickar boken om du vinner samt en kort motivering till varför du vill vinna. Senast den 2 december vill vi ha ditt förslag.

Du kan läsa mer om boken här.